Microsoft præsenterer iPhone-konkurrent

.. for en lukket skare. Offentligheden får blot et løfte om, at Microsoft skal i krig mod Apples iPhone og iPad.

Microsoft præsenterer iPhone-konkurrent

Der er ingen tvivl om at Apple med deres iPhones har taget et ordentligt indhug i smartphone markedet, men Microsoft står selvfølgelig klar på sidelinien med en ny model som angiveligt skal konkurrere direkte imod Apples iPhone.

I går var en række Wall-Street analytikere samlet for at se netop denne model, desværre er oplysningerne mere end sparsomme.

Fotografering på mødet var forbudt, så der er ingen billeder, og der er heller ikke nogen meldinger om hvornår den skulle komme på markedet.

I krig mod Apple

Præsentationen er angiveligt startskuddet til en krig på to fronter imod Apple, på den ene side ønsker Microsoft at gøre sig gældende på smartphone markedet som domineres mere og mere af Apple og Google Android.

På den anden side skynder Microsoft på deres hardware-partnere for at få deres iPad konkurrent på markedet hurtigt muligt, det har ifølge Steve Ballmer højeste prioritet på nuværende tidspunkt.

Han indrømmer desuden at det ikke kommer til at ske hen over natten, men tilføjer at både iPhone og iPad-konkurrenterne vil blive fulgt op af aggresiv markedsføring.

Historien efterfølgende

Næste vinkel om emnet er også publiceret. mobilsiden har bragt sagen videre. 30/7/2010 publicerede redaktionen en artikel med fokus på Der lander flere iPhones i kommende ugeKlik her for at læse den påfølgende artikel.. Vi har fastholdt interessen for emnet. Læs de sidste nyheder om iPhone..