Microsoft Surface fordobler indtægterne

Det har ikke været lutter lagkage for Microsofts Surface-forretning, men det begynder tilsyneladende at lysne

Microsoft Surface fordobler indtægterne

Det ser ud til, at Microsoft er ved at vende kurven for deres Surface-afdeling, som ellers har haltet indtil nu. Indtjeningen på Microsoft Surface er fordoblet i forhold til året før i Q3 af i år, og det giver mere håb for Surface’ fremtid.

Der er ikke meldt noget ud om, hvorvidt Microsoft har fået nok penge ind fra Surface til at tjene penge på den del af forretningen, men det lader til, at der er sorte tal.

Læs også: Surface Pro 3 anmeldelse – En kærlighedshistorie [TEST]

Indtægterne for Q3 i år for Microsoft Surface løb op i 908 millioner dollars, hvor de i samme periode sidste år lå på 400 millioner dollars. Stigningen kommer i kølvandet på Microsoft Surface Pro 3, som også fik topkarakter i vores anmeldelse.

Dyster fremtid tilsyneladende aflyst

En rapport kunne for 2 uger siden fortælle, at Microsoft måske ville afvikle hele deres Surface-forretning. Deres hardware-leverandører skulle have fået færre ordrer fra Microsoft, og det satte spekulationerne i gang.

Læs også: Microsoft Surface kan synge på sidste vers

Det sammenholdt med store tabstal på økonomien tegnede et dysters billede af tablet-laptop-hybridens fremtid, men Microsoft selv meldte ud, at Surface ikke ville forsvinde. Tværtimod lovede Microsoft at støtte op og satse på Microsoft Surface.

Den udmelding sammen med de nye tal, som viser en rentabel forretning, er måske nok til at lade disse spekulationer forstumme for en tid.