Microsoft Surface Pro – dansk pris og tilgængelighed

Microsoft nye Surface Pro kan forudbestilles allerede fra i dag af. Se priser og varianter her.

Microsoft Surface Pro – dansk pris og tilgængelighed

Microsoft Surface Pro 4 bliver i disse dage afløst af en stærkere, mere sejlivet, variant der nu kører op til 50 procent længere på en opladning. Modelnummeringen er til gengæld skrottet så navnet nu holder sig til det enkle: Microsoft Surface Pro.

Med den nye Surface bevarer Microsoft hybridfunktionerne, der gør Surface velegnet til brug som enten tablet eller laptop. Sammen med den reviderede Surface Pen og Surface, udmærket den sig også som tegnetablet eller til andre kreative og produktive gøremål.

Surface Pro råder over et 12,3” stort display med 2.7K opløsning. Sammen med Core m3 og i5 processorer, er tabletten passivt kølet, mens de kraftfulde Core i7 varianter får aktiv køling og højere ydelsesniveau.

Læs alt om den nye Microsoft Surface Pro her.

Microsoft Surface Pro
Foto: Mobilsiden.dk

Microsoft Surface Pro priser

Microsoft Surface Pro kommer i 6 forskellige konfigurationer til følgende priser:

  • Core m3 / 4GB RAM / 128GB SSD – 7.299 kr.
  • Core i5 / 4GB RAM / 128GB SSD – 8.799 kr.
  • Core i5 / 8GB RAM / 256GB SSD – 11.299 kr.
  • Core i7 / 8GB RAM / 256GB SSD – 13.999 kr.
  • Core i7 / 16GB RAM / 512GB SSD – 19.299 kr.
  • Core i7 / 8GB RAM / 256GB SSD – 23.799 kr.

I modsætning til tidligere modeller inkluderer Surface Pro ikke længere den særlige Surface Pen. Den er nu et tilkøb til 859,90 kr.

For at benytte den som laptop, er et ’Type Cover’ nødvendigt. Disse starter ved 1.199 kroner for sidste års model, mens Surface Pro kan ekviperes med et nyt ’Signature Type Cover’ som byder på et nyt finish i Alcantara-stof. Her kan du vælge mellem farverne platin, bordeaux, koboltblå og sort.

Læs også:  Her er Microsofts lækre Surface Laptop

Microsofts særlige Surface-dial er også kompatibel med Surface Pro og giver en alternativ adgang til genveje, tegnefunktioner og meget mere. Denne løber op i 859,95 kr.

Microsoft Surface Pro kan forudbestilles allerede fra i dag på Microsofts hjemmeside samt hos udvalgte forhandlere.

Surface Pro lander i forretningerne fra den 15. juni 2017.

Temaet følges op

Vi prøvede, men vi kunne ikke lade sagen ligge. mobilsiden gik et skridt videre. 5/5/2017 fulgte redaktionen op med fortællingen om Apple iPads i krise – dårligste salg i over tre år – Du læser den her. Du kan læse absolut seneste nyt her.