Mobil projektor kommer senere i år

En meget mobil projektor ventes klar til salg senere i år. Den kan bruges sammen med mobiler, kameraer og PDA'er.

Mobil projektor kommer senere i år

Det er et år siden at Microvision første gang var ude og fortælle om deres planer for at integrere en projektor i mobiltelefoner. Nu er selskabet så endelig klar med den første prototype, baseret på firmaets nye mikro-spejl laser-teknologi, skriver Amobil.no.

Prototypen, SHOW, er foreløbig for stor indbygning i til nutidens mobiltelefoner. Den kan derimod kobles direkte til mobiltelefonen uden problemer. SHOW er på størrelse med en PDA, og bruger firmaets egen PicoP skærmteknologi til at vise farverne i en opløsning på 848×480 punkter.

Ifølge Microvision skal SHOW ikke kun kunne kobles til mobiltelefoner. Den skal også kunne bruges med med bærbare computere, digitalkameraer, PDA-enheder, PMP-enheder og anden mobilelektronik, som kan projektere billeder og video. Batterilevetiden er 2,5 time og den kan projektere skarpt i en afstand fra 30 cm til 2,5 meter.

Microvision håber at kunne få produktet i handlen, allerede i slutningen af 2008.

Fortsættelse:

Vi følger op med den seneste udvikling i sagen. mobilsiden gik et skridt videre. d. 7/1/2008 gik vi videre med temaet i en artikel om Salget af navigation og GPS vil eksplodere de kommende år – Læs mere her. Det sidste ord er ikke skrevet. Tjek seneste nyt her.