Mobiladfærd: 39 % taler i mobil på toilettet

Mobilbrug ved toiletbesøg er udbredt, og det resulterer meget uhygiejniske mobiltelefoner.

Mobiladfærd: 39 % taler i mobil på toilettet

En undersøgelse, som det norske Analysebyrået Respons har lavet viser, at nordmænd generelt har en dårlig adfærd med deres mobiltelefoner.

I undersøgelsen kommer det frem, at 39 procent af den norske befolkning snakker i telefon på toilettet. Tallet for unge under 30 år, er helt oppe på 59 procent.

Undersøgelsen viser også, at det er mænd, der er de værste. Hele 43 procent af mændene snakker i telefon på toilettet, mens det kun er 35 procent af kvinderne, der udøver den beskæftigelse

Konklusionen er, at folk opfordres til, at tørre mobiltelefonen af med vådservietter. Mobiltelefonen er nemlig en kæmpe bakteriebombe, og det forværres betragteligt, hvis den benyttes på toilettet.

Seenste nyt om emnet

Siden redaktionen publicerede artiklen er der kommet nyt i sagen. mobilsiden gik videre med historien. Allerede d. 24/11/2008 bragte vi nyt i sagen med en artikel der belyste emnet Sony Ericsson: Batteriet er ikke miljøskadeligtKlik her for artiklen.. Redaktionen har stadig interesse for temaet. Klik her for at læse aktuelle nyheder..