Mobilannoncer vil stige eksplosivt

Annoncer på mobilen vil eksplodere i fremtiden. Brugere af det mobile internet, vil også stige voldsomt de kommende år.

Mobilannoncer vil stige eksplosivt

Mobilannoncering vil stige eksplosivt de kommende år, det viser en rapport fra det amerikanske analyse analysefirme Kelsey.

Alene i år er der sket en stor stigning i mobilannoncer i USA, hvor der vil blive solgt annoncer for 33,2 millioner dollars. Kelsey Group forudser at reklamer på mobilen vil stige med 112 procent og der i 2012 vil være en omsætning på 1,4 milliard dollars, altså 8 milliarder danske kroner.

Den voldsomme stigning vil blandt andet ske fordi store firmaer som Google, Microsoft og Yahoo så vel som andre store mobile firmaer vil slås om at få reklamer på andre platforme end internettet, skriver Infoworld.

Mobilreklamer kan måske være medvirkende til lavere priser på mobiltelefoner.

Kelsey Group mener at brugerne af det mobile internet vil stige med 20 procent alene i USA, hvor der i 2012 vil være omkring 92 millioner, der benytter internettet fra deres mobiler.

Seneste nyt i sagen

Her får du den kronologiske fortsættelse i historien og anvisning til absolut seneste nyt om temaet. mobilsiden kunne ikke lade sagen ligge. 13/9/2007 publicerede redaktionen nyheden; Trådløs router med alt i mobilnetværk – Næste artikel om temaet finder du her. Se også seneste nyt om emnet ved at trykke her..