Mobildebat.dk – nu 1 mio. indlæg

Så er det blevet et faktum - Danmarks største mobilforum har rundet hele 1 million indlæg fra dets brugere.

Mobildebat.dk – nu 1 mio. indlæg

I de sidste 5-6 år er interessen for, at tage del i forskellige fora på nettet taget til.

Mobildebat.dk er det største forum i Danmark om mobil, tele og it. Det er netop blevet opgjort, at der i Mobildebat.dk’s levetid er blevet publiceret over 1 million indlæg. Dette må siges, at være et resultat, der er til at tage at føle på.

Inde på dette forum er der en masse brugere, som besidder en rigtig god og stor viden om mobiltelefoni, styresystemer til mobilen, etc. Der debatteres til tider om, hvilken mobiltelefon, der er den bedste, hvilke mobilabonnementer, der er at foretrække og meget meget andet.

Forummet er åbent for nye brugere, og det eneste du skal gøre, er at klikke dig ind under Mobildebat.dk og derigennem oprette din helt egen personlige brugerkonto.

Det største team inden for mobilforaer sidder klar til at hjælpe dig i gang, hvis du skulle have spørgsmål – og debattørerne er aktive døgnet rundt.

Sidste nyt om mobilabonnement

Her følger vi op med den seneste udvikling i sagen. mobilsiden gik videre med historien. d. 28/7/2008 gik vi videre med temaet i nyheden; Coop åbner mobilselskab – Du kan læse den her. Læs også seneste nyt om temaet her..