Mobile internetbrugere fordoblet på bare et år

Fra 2010 til 2011 er der sket en fordobling i antallet af mobilbrugere, der surfer på nettet.

Mobile internetbrugere fordoblet på bare et år

På bare et år er antallet af mobile internetbrugere fordoblet. En undersøgelse Megafon har lavet for DR viser, at vi danskere er mere end begejstrede for at surfe på nettet via mobiltelefonen.

Specielt kvinderne er kommet godt med på det mobile internet. Medieforsker Jacob Wieland, der har været med til, at lave undersøgelsen siger, at det kan forklares med, at smartphones er blev langt mere almindelige sidste år.

Den store stigning i antallet af mobile surfere, er ifølge professor i internetforretning Jan Damsgaard fra CBS med til at skabe et helt nyt marked, skriver dr.dk.

Det betyder nemlig, at udviklingen af internetsider, tilpasset mobile enheder, er steget markant og at udviklingen af såkaldte apps ligeledes stiger kraftigt.

F.eks. havde det danske software firma Trifork, for bare 3 år siden ingen ansat til at lave mobilt indhold. I dag er der 50 ansatte til at udvikle apps. Firmaet har dog så travlt, at de regner med, at antallet bliver fordoblet i år.

Efterfølgende nyt om sagen

Her følger vi op med den seneste udvikling. mobilsiden kunne ikke lade være. 26/1/2012 vinklede vi sagen videre med artiklen Gratis internet i S-togene snart tilgængelig igen – Næste artikel om temaet finder du her. Du finder seneste nyt her.