Mobilen kommer med på toilettet

Omkring 75 procent amerikanere tager mobiltelefonen med på toilettet blandt andet for at læse sms-beskeder, det viser ny undersøgelse.

Mobilen kommer med på toilettet

Markedsføringsbureauet 11Mark har netop foretaget en analyse af tusinde amerikaneres mobil- og toilevaner. Og undersøgelsen viste, at 75 procent af amerikanerne brugte deres mobiltelefon på toilettet – og hele 24 procent svarede i øvrigt ja til udsagnet ”Jeg går aldrig på toilettet uden mobilen”.

Og opkald under toiletbesøg er også mere udbredt end man måske lige går og tror – og det gælder både mænd og kvinder. Der var hele 41 procent, som svarede de ringede folk op mens de sad på toilettet. Den mest populære aktivitet med mobilen på toilettet er dog at svare eller skrive sms’er, hvilket hele 67 procent har svaret de gør.

Yngre personer har i højere grad deres mobil med på toilettet end de ældre har – men mobilen er umiddelbart blevet ”datidens” svar på en avis.

En sjov overraskende oplysning der kom ud af undersøgelsen er faktisk, at hele 14 procent svarede de ikke alene vaskede hænder men også mobilen blev vasket efter en tur på toilettet.

Hvad man ellers bruger mobiltelefonen til på toilettet kan du se herunder.

Det bruges mobilen til på toilettet:

Undersøgelsen viste hvad mobiltelefonen egentlig bliver udsat for under toiletbesøg. Du kan her se hvad der er mest populært at gøre, mens man er “trådt af på naturens vegne”.

  • 67 pct. læser sms’er
  • 63 pct. besvarer telefonopkald
  • 42 pct. tjekker e-mail
  • 41 pct. ringer til andre
  • 38 pct. surfer på nettet
  • 38 pct. bruger apps
  • 32 pct. skriver e-mails
  • 10 pct. køber ind online

Kilde: www.11mark.com/IT-in-the-Toilet

 

 

 

Mere til nyheden

Vores redaktion har fulgt op på historien. mobilsiden kunne ikke lade sagen ligge. 28/5/2012 gik vi videre med en historie med fokus på Fangsten af mobil-farlige bilister er fordoblet – Den videre beretning kan læses her. Meget er sket siden. Klik her for at læse seneste nyt om emnet..