Mobilkøberne vil have robuste telefoner og længere batteritid

Det der står højest på mobilkøbernes ønskeliste er telefoner, som er mere robuste og batterier der ikke løber tør, det viser ny undersøgelse.

Mobilkøberne vil have robuste telefoner og længere batteritid

En ny undersøgelse, der er foretaget blandt 3.500 forbrugere i Storbritannien, Tyskland, USA og de forenede arabiske emirater for Bullitt Mobile Ltd. viser, at noget af det der frustrerer os mest ved vores mobiltelefoner er, skærmene revner, signalet svigter og batteriet løber tør.

Hele 37 procent af telefonejerne siger, at den største frustration de har over deres mobiltelefon er batteritiden og er klart det største problem. 14 procent er frustreret over, at de oplever dårligt signal, mens og 12 procent er også irriteret over, at de dataafgifterne er så høje.

Undersøgelsen viser også, at et batteri med lang levetid er den mest ønskede funktion i en ny telefon – hele 71 procent ønskede dette mere end både internet og et avanceret kamera.

Mere end hver tredje af de adspurgte havde også købt tilbehør, som beskytter deres telefon mod ridser, det underbygger også at mange gerne ville have en mobiltelefon, der er mere robust.

 – “De fleste mobiltelefoner er ganske enkelt ikke holdbare nok – og en masse brugere er meget utilfredse med dette. Nutidens hektiske og varierede livsstil betyder, at folk forlanger meget mere af deres mobiltelefon.  Uanset om det er en smartphone eller en standard mobiltelefon, så forventer ejeren, at telefonen er brugervenlig, bygget til at holde og har god batterilevetid,” siger Dave Floyd, co-CEO i Bullitt Mobile Ltd.

Om en tilsvarende undersøgelse i Danmark ville give samme resultat er uvist.

Mere om temaet

Næste kronologiske indslag i fortællingen kommer her. mobilsiden kunne ikke slippe historien. 28/11/2013 blev historien fulgt op med sagen om Mobilen stjæler din nattesøvnKlik her for den efterfølgende artikel.. Seneste nyheder om Mobiltelefon ser du her..