Mobilsalg på verdenplan siger fortsat

Der sælges stadig bunkevis af mobiler. Nye tal viser en vækst på 14 procent.

Mobilsalg på verdenplan siger fortsat

Trods stigende olie- og fødevarepriser, fortsætter salget af mobiltelefoner i opadgående retning.

I første kvartal 2008 blev der på verdensplan solgt 282 millioner mobiltelefoner, i forhold til samme periode sidste år, svarer det til en stigning på 14 procent.

Der er ikke rykket så meget ved magtbalancen blandt mobilproducenterne. Nokia slår igen deres navn fast, som verdens førende mobilproducent, hele 41 procent af verdens solgte telefoner, står der Nokia på. Samsung ligger nummer to, men har kun 16 procent af verdensmarkedet.

Motorola ligger fortsat på en tredjeplads, med en markedsandel på lige under 10 procent, men hvis de ikke snart får vendt skuden, og solgt nogle flere enheder, står LG på spring til, at overtage pladsen. På en fjerdeplads finder vi nu LG med en andel på 8,6 procent, og lige efter dem Sony Ericsson med 7,9 procent.

Det videre forløb om Mobiltelefon

Sagen er ikke slut. Vi har fulgt op på historien. mobilsiden holdt fast i sin interesse i tematikken. Allerede d. 23/4/2008 kørte vi en opfølgning med sagen; 1-krones mobilreklamer skal væk – Det videre forløb i sagen finder du her. Læs også seneste nyt om emnet her.