Mobilsiden kårer: Årets mobil 2013

Mobilåret 2013 rinder ud og har budt på mange højdepunkter. Årets Mobil 2013 skal nu kåres.

Mobilsiden kårer: Årets mobil 2013

2013 blev året hvor mobilproducenterne for alvor prøvede nye veje for at vinde forbrugernes gunst. Året bød på flagskibe med blandt andet unibody konstruktion, fingeraftrykslæsere, optisk billedestabilisering, vand og støvtæthed samt lynhurtige 64-bit og quadcore processorer.

Hvor det i tidligere år kun var få telefoner der stak ud, er feltet i år bemærkelsesværdigt bredt. Derfor er din stemme vigtig til at kåre årets bedste smartphone.

Og de nominerede er:

Apple iPhone 5s.
Selvom den ligner sidste år model til forveksling har Apple fordoblet ydelsen, forbedret kameraet og fået et yderst velintegreret fingeraftrykslæser. Og guldfarve blev det nye sort.

Læs hele anmeldelsen her.

HTC One.
Eneren beviste, at det ikke kun er Apple, der kan lave veldrejet elektronik i aluminium. HTC imponerende desuden med fantastiske højttalere og et kamera som villigt leverer billeder, især i svagt lys.

Læs hele anmeldelsen her.

Huawei Ascend P6
Papirstynd er den. Outsideren fra Huawei har pakket en kompetent mobil i et lækkert, rekordtyndt alukabinet på 6.1mm.

Læs hele anmeldelsen her.

LG G2
Ingeniørerne fra LG har her stuvet en uhyrlig masse teknologi i meget lidt plads. Topydelse, 13 megapixel kamera med OIS, stor 5,2 tommer skærm og maratonbatteri på 3000 mAh. LG G2 er en teknologisk perle.

Læs hele anmeldelsen her.

LG Nexus 5
Googles udgave af LG G2 er ikke nær samme teknologiske kondensat som fætter G2. Hvad den mangler i ekstraudstyr, vinder den til gengæld under motorhjelmen, hvor den nyeste Android 4.4 og ’Google Experience Launcher’ giver en fantastisk brugeroplevelse.

Læs hele anmeldelsen her.

Nokia Lumia 925
Slankere, lettere og hurtigere. Nokia 925 tog sidste års 920’er gav det en heftig slankekur, en lækker aluminiumskant og en grundig opdatering af kamera og software. Og det er der kommet en meget vellykket mobil ud af.

Læs hele anmeldelsen her.

Nokia Lumia 1020
Nokia brillerer igen med deres kamera teknologi. Her er et kamera hvis billeder er klasser over resten af mobilfeltet. På mere end en måde er det en 925’er tilsat Nokias glimrende Pureview kamera.

Læs hele anmeldelsen her.

Samsung Galaxy S4
Samsungs Galaxy serie har om nogen cementeret Samsungs førerposition i Androidverdenen. Galaxy S4 har med den rette mix af ydelse, software og smarte features, udbygget den position.

Læs hele anmeldelsen her.

Samsung Galaxy Note 3
Note serien har revolutioneret ’phablet’ genren. Halv telefon, halv tablet og med indbygget notespen er Note 3 en produktiv sag. Top-ydelse og fantastisk batterilevetid fuldender et

Læs hele anmeldelsen her.

Sony Xperia Z1
Sony er gået egne veje med Z-serien ved at tilbyde en topmobil som samtidig er vand og støvtæt. I den nyeste Z1 model tilbyder Sony desuden topydelse og et kamera på 20 megapixel nænsomt pakket ind i glas og aluminium.

Læs hele anmeldelsen her.


Nu kan du være med til at bestemme hvilken smartphone der kan kalde sig for Årets Mobil 2013.

Du kan afgive din stemme ved at udpege din favorit herunder. Du skal logge ind på vores desktop hjemmeside for at stemme.

Skriv gerne en kommentar herunder om hvorfor netop dit valg er årets mobiltelefon.

Flere nyheder om Apple

Siden redaktionen publicerede denne fortælling er der kommet nyt i sagen. mobilsiden har bragt sagen videre. 25/12/2013 gik vi videre med nyheden Rygte: Fejlrettelserne til iPad med iOS 7.1 forsinkes til Marts – Artiklen kan du læse her. Få også seneste nyt om emnet her..