Mobilsiden.dk er klar med iOS-app i ny og redesignet version

En ny opdatering til applikationen fra Mobilsiden.dk giver nye features og helt nyt design - den er klar til download.

Mobilsiden.dk er klar med iOS-app i ny og redesignet version

Første februar 2012 kunne vi for første gang løfte sløret for vores iPhone-applikation – og nu er den langt om længe klar i en ny og redesignet version.

 – Hent Mobilsiden.dk til din iPhone

Da vi så i marts måned kom med den længe ventede Android-version, så var denne i et nyt og anderledes design. Dette har vi selvfølgelig også gerne ville kunne tilbyde iPhone-brugere, men applikationen har ladet vente på sig.

 – ”Vi er glade og stolte af, og kunne sige, at vores længe ventede opdatering af vores iOS-app til iPhone i dag, er tilgængelig i App Store. En af grundene til, at det har trukket lidt ud er, at vi ville sørge for, at få den fuldstændig kompatibel med iOS 7 fra starten,” fortæller Thomas Ulvedal, salgschef på Mobilsiden.dk.
 

I den opdaterede version, har man nu mulighed for blandt andet, at læse nyheder, anmeldelser og se web-tv. Nyhederne kan også sorteres efter interesse, så ønsker man eksempelvis kun at læse Apple nyheder, så kan man vælge udelukkede at læse de artikler, der kommer om dem.

 – Web-TV: Tips til Mobilsiden.dks applikation

 – ”En anden ny feature i applikationen er nu, at det er muligt at læse kommentarer under artiklerne, samt kommentere på disse direkte på applikationen. Første gang du bruger applikationen vises en guide til de nye funktioner,” lyder det fra Thomas Ulvedal.

Kan du ikke undvære en jævn nyhedsstrøm fra Mobilsiden.dk, så kan du aktivere notifikationer, så du får besked hver gang, der publiceres en nyhed på Mobilsiden.dk.

Det er desuden muligt, at dele artikler med dine venner via Facebook, Twitter og direkte på mail.

Download applikationen, Mobilsiden.dk, gratis i Apples App Store.

Læs også:
 – Android-applikation fra Mobilsiden.dk – hent den nu
 – Opdatering klar til Mobilsiden.dks Android applikation

Sagen efterfølgende

Vores redaktion har fulgt sagen og her er de seneste opdateringer. mobilsiden gik videre med historien. 30/10/2013 gik vi videre med nyheden Nokia Lumia 1020 sat på prøve af britisk fotograf – Du finder den her. Du kan læse absolut seneste nyt her.