Mobilspil: Fjerde dag (opsamling)

Temaugens fjerde dag er gået, og her kan du få en opsamling på, hvad der er sket.

Mobilspil: Fjerde dag (opsamling)

Torsdag var Mobilsiden.dk, i anledning af temaugen om mobilspil, til pressemøde hos spilproducenten Gameloft. Her afslørede de, at der faktisk ikke findes nogen speciel stereotype af mobilspillere. Gennemsnitalderen er helt oppe på 30 år, mens spillere er 50 procent kvinder og 50 procent herrer.

Mobilsiden.dk afslørede også de fem dårligste mobilspil, som vi er støt på i løbet af ugen. Blandt andet Grey’s Anatomy og Snake er repræsenteret.

Samtidig kom den dedikerede spilmobil Sony Ericsson F305 i de danske butikker. Prisen er på omkring 1.100 kroner via Mobilpriser.dk

Hvis man er til spil, skulle man måske erhverve sig en iPhone. Det er nemlig App Store, der har det største spiludvalg.

Og når vi nu snakker om iPhone, så sidder redaktionen og tester mobilspil på en iPhone 3G, som du vil kunne læse i dag og i weekenden. Vi vil også komme med flere reaktioner på pressemødet igår.

Seneste nyt om temaet

Der er udvikling i sagen. Siden vi bragte artiklen er der sket mere. mobilsiden valgte at gå videre med sagen. 6/11/2008 var der nyt om emnet i nyheden om Mobilspil: Apple har størst udvalg – Den videre fortælling finde om emnet finder du her. Få også seneste nyt om sagen ved at trykke her..