Mobiltelefoni er ”hot” blandt kvinder

Kvinderne opsøger information om mobiltelefoner før købet, mens mændene går efter de nyeste modeller på markedet.

Mobiltelefoni er ”hot” blandt kvinder

Der er en tydelig tendens til, at kvinderne læser anmeldelser af mobiltelefoner, og at mændene indhenter oplysninger om de nyeste produkter på markedet samt følger udviklingen. Det viser en undersøgelse foretaget af onlinemagasinet Mobilsiden.dk blandt 1000 af deres læsere.

Indenfor de seneste år er der sket en udvikling fra, at interessen for mobiltelefoner var forbeholdt "nørder" til, at det nu er alle slags kundetyper, der ønsker at være opdaterede indenfor området.

– "Kvinderne udgør 30 procent af vores læsere, og hovedparten af brugerne er over 25 år. Det interessante er, at mange tror, det kun er mænd under 20 år, der bor hjemme, som interesserer sig for mobiltelefoner – det er hermed modbevist" udtaler John G. Pedersen, chefredaktør for Mobilsiden.dk.

Redaktionen har mere til historien

Siden vi bragte denne nyhed er der kommer nyt i sagen. mobilsiden kunne ikke lade være. 2/4/2008 publicerede redaktionen en artikel med fokus på NemMobiltelefon – så bliver det ikke nemmereKlik her for fortsættelsen.. Absolut seneste nyt om temaet finder du her.