Mobiltilskud kommer tilbage på grund af telekrig

3 skyr ingen midler for at få flere kunder. Derfor tvinges Telenor til at genindføre mobiltilskud.

Mobiltilskud kommer tilbage på grund af telekrig

Det lille selskab 3 er sammen med deres discountselskab Oister, ved at sætte gang i telekrigen på det danske marked, skriver Business.dk.

Angiveligt er 3 i gang med at booste kundedatabasen, for at gøre sig salgsklare, hvilket har ført til lavere priser på telefonerne.

Tallene taler deres tydelige sprog. Fra september 2012 til juni 2013 har Telenor mistet 141.000 kunder. 3 har i perioden fra marts 2012 til juni 2013 fået 129.000 flere mobilkunder.

Udviklingen har sat telegiganten Telenor under pres, og de genindfører derfor tilskuddene til telefoner – en ordning som selskabet ellers som de første fjernede i april 2011.

– ”Vi ønsker at være et sted, hvor kunderne får fordele ved at købe en mobil. Så jeg har alle de telefoner der efterspørges, til en skarp pris. Kunder der vælger en primapakke med gratis musik og meget data, vil vi gerne belønne med ekstra tilskud,” siger privatkundedirektør Mikkel Torsting i Telenor til Business.dk.

Han understreger dog, at tilskuddet ikke vil få samme størrelse og omfang som tidligere.

Aktieanalytiker hos Sydbank, Morten Imsgard mener, at 3 er i gang med at ”lave en Onfone”. Han siger, at 3 skyr ingen midler for at sænke prisniveauet, for at få kunderne i butikken. De håber, ifølge analytikeren, at genere konkurrenterne så meget, at de bliver nødt til at købe dem.

Redaktionen fastholder fokus på sagen

Emnet fik sin fortsættelse. mobilsiden kunne ikke lade være. 19/9/2013 publicerede vi nyheden om TT-netværket rammer Vestjylland og Sydsjælland – Du finder artiklen her. Seneste nyheder om Telenor finder du her..