Mød Telenor til snak om netværk og teleselskaber

Telenor sender på mandag medarbejdere på gaden for, at snakke om netværk og hvilke oplevelser man har med teleselskaber.

Mød Telenor til snak om netværk og teleselskaber

En ny undersøgelse fra Telenor viser, at et stærkt mobilnetværk er det vigtigste parameter når danskerne skal vælge teleselskab. Undersøgelsen, som blev foretaget af Epinion for Telenor, viser 73 procent af danskerne vælger teleselskab ud fra hvor godt netværket fungerer.

Derfor vil telenor også på mandag sende hele 570 medarbejdere ud i ”marken” i Aalborg og København for, at møde folk til en snak om mobilnetværk og andre oplevelser med deres teleselskab.

Da mobiltelefonen blev til en smartphone, blev den også vigtig til langt mere end blot at ringe fra. Tidligere i år blev smartphonen også danskernes ”internetmaskine” nummer 1 ifølge en rundspørge Telenor foretog tidligere i år. 50 procent af danskerne benytter oftest smartphonen, når de går på nettet.

Nu vil Telenor så ud møde folk på gaden for, at høre om deres forventninger og oplevelser med mobilnetværket. Det er ikke de normale kundeservicemedarbejdere, som sendes i ”marken”, men de der ikke til daglig har kundekontakt.

 – ”Vi har en filosofi om, at selvom man sidder på hovedkontoret og til daglig arbejder med jura, markedføring eller noget helt tredje, så har man godt af en gang imellem at møde kunderne og høre om deres oplevelser og forventninger. Vi er i gang med en historisk opgradering af vores netværk og har derfor gjort netværk til overskriften på kundedagen, men vi er selvfølgelig parat til også at tale med folk om andre oplevelser med deres teleselskab – også dem der ikke måtte være positive, for hele ideen med dagen er jo, at vi skal huske at lytte til kunderne og tage både ris og ros alvorligt,” siger Telenors kundedirektør Jesper Hansen.

Du kan finde Telenors medarbejdere cirka 75 forskellige steder i Aalborg og Storkøbenhavn bl.a. ved Telenor butikker, samt i en række shopping-centre mellem klokken 12.00 og 15.00.

Efterfølgende om emnet

Vi følger op med den seneste udvikling om emnet. mobilsiden fastholdt sit fokus på emnet. 19/9/2013 kom den efterfølgende historie med et indlæg om Forsikringsselskab positive over for digitallåsKlik her og læs artiklen.. Og sidste punktum er endnu ikke sat. Klik her for at se de sidste nyheder..