Moto G (2. gen) modtager nu Android 6.0 Marshmallow

Ejere af Motorola Moto G (2. generation) kan i disse dage nu glæde sig over at modtage den store Android-opgradering til version 6.0 Marshmallow.

Moto G (2. gen) modtager nu Android 6.0 Marshmallow

Den seneste Android-version, Marshmallow, breder sig med meget langsomme skridt til flere og flere Android-smartphones. Nu er turen kommet til sidste års prisvenlige smartphone fra Motorola, nemlig 2. generation af Moto G.

Læs også: Android Marshmallow runder lille milepæl

Det fremgår af nogle såkaldte udgivelsesnoter fra Motorola, hvor alle nyhederne i Android-versionen og fremgangsmåder for installationen af den kan findes. En bruger på hjemmesiden reddit følger op på den og skriver, at Marshmallow er på vej til fire varianter af 2. generations Moto G, som er:

  • XT1063: Global GMS-udgave
  • XT1064: GSM-udgave i USA/Canada
  • XT1068: Global GSM- og dual-SIM-udgave (solgt i Danmark)
  • XT1069: GSM- og DTV-udgave i Brasilien

Det er disse fire varianter, der nævnes eksplicit af brugeren på reddit, men samtidig skriver han også i en kommentar, at opgraderingen også er ude til 4G-varianterne. Den danske 4G-variant, XT1072, nævnes ikke blandt de fire varianter, så det er endnu lidt usikkert, om softwaren er ude til denne herhjemme.

Læs også: Android 6.0 kan nu beta-testes til Samsung Galaxy S6

Sikkert er det i hvert fald, at opgraderingen er en stor en af slagsen, da den fylder hele 464,2 MB, som kan hentes ”over the air” – altså over mobildata eller WiFi uden brug af en pc. Du skal blot vente på, at du modtager en notifikation om, at den er klar til download. Alternativt kan du selv foretage et tjek efter tilgængelige opgraderinger ved at klikke ind i Indstillinger » Om telefonen » Systemopdateringer.

Seneste tilføjelse til historien

Få den kronologiske fortsættelse i sagen og anvisning til hvor du finder seneste nyt om emnet. mobilsiden kunne ikke lade sagen ligge. 6/2/2016 blev sagen bragt videre med nyheden om Mozilla skrinlægger Firefox OS – Den kan læses her. Og der er stadig puls i emnet. Læs de seneste nyheder om Smartphone..