Motorola Droid Razr Maxx kommer til Europa

Motorola er i dag på det europæiske marked med flere modeller, i dag bringer de endnu en. Mød her Droid Razr Maxx.

Motorola Droid Razr Maxx kommer til Europa

Motorola er i Danmark ikke et indarbejdet mobilprodukt, som eksempelvis Samsung er.

Men de har alligevel tre markante produkter på markedet, nemlig Motorola Motoluxe, Motorola Defy+ og Motorola Droid Razr. Sidstnævnte får nu en bror, nemlig Droid Razr Maxx.

De ligner hinanden på mange områder både det ydre og indre. Udvendigt er mobilen blevet 1,89mm tykkere end Droid Razr og er nu oppe på 8,99 mm.

Indvendigt ses der heller ikke stor forskel. Her er der sparet lidt på front kameraet der på Droid Razr er på to megapixels, mens Droid Razr Maxx må nøjes med 1,3 megapixels. Samtidig er den interne hukommelse skrumpet ind til 8 GB, fra 16 GB på den originale model.

Men det er ikke for sjov mobilen er blevet tykkere, den har nemlig fået sig et kæmpe batteri på hele 3.300 mAh, hvilket giver den op til 17,6 timers tale.

Designmæssigt har telefonen samme træk som dens bror, og holder sig til stilen.

Motorola har ikke kunne udtale sig om Droid Razr Maxx kommer til Danmark men hvis den gør, forvent da at se en telefon der kan holde strøm længere end nogen anden smartphone på det danske marked.

Motorola har lavet en video med Droid Razr Maxx som kan ses herunder:

Læs Mere:
Motorola præsentere nyt tilbehør

Mere om motorola

Ties kan hvad ties kan, men ikke i denne sag. mobilsiden gik et skridt videre. 30/3/2012 stillede redaktiornen igen skarpt på tematikken med en artikel omkring Motorola Motoluxe – stærkt design, svagt indhold (mobiltest)Klik her for artiklen.. Tjek også seneste nyt om emnet her..