Motorola med Ferrari og Beckham

En Ferrari-udgave af Motorola Z8 er på vej til Danmark. Det samme gælder V9 og V8 Lux, som bliver promoveret af David Beckham.

Motorola med Ferrari og Beckham

Så er det sikkert. Ifølge Motorola kommer den amerikanske producent med en limited edition af Z8 i Ferrari-design.

Mobilen kommer i Ferraris varme røde farve, og vil indeholde lækkert Ferrari-materiale. Selve designet ser ikke ud til, at være ændret, men man kan ikke være i tvivl om inspirationen fra Ferrari.

Z8 Ferrari har indtil videre kun været i Europa i et enkelt eksemplar. Ironisk nok lå den i hænderne på tidligere Formel1-verdensmester Mika Hakinen – som selv kørte for Ferraris konkurrent.

Motorola Beckham artiklelfoto

Beckham er klar med V9 og V8 Lux

Motorola har forlænget deres sponsoraftale med David Beckham, så den tidligere Manchester United-stjerne vil være Motorola Brand Ambassadør i 2008.

Becks vil i Danmark fokusere på promoveringen af V9, som ifølge Motorola er verdens hurtigste mobil, og V8 Lux, som kommer i 18 karats guld.

V9 kommer med en 500MHz processor, og arbejder især hurtigt med video, tv, internet og musik. Telefonen vil ligeledes have en trykfølsom farveskærm.

V8 Lux har også en trykfølsom farveskærm, og kommer i et lækkert design med 18 karats guld og slangeskind. Et lækkert Bluetooth-headset vil medfølge med mobilen.

Mere nyt om emnet

Siden redaktionen publicerede denne fortælling er der kommet nyt i sagen. mobilsiden har bragt sagen videre. Allerede d. 3/12/2007 publicerede vi en opfølgning med artiklen Motorola Razr2 V8 (Produkttest) – Den videre historie om temaet finder du her. Og der er sket meget siden. Klik her for at læse seneste nyt om temaet..