Motorola Motoluxe – prisbillig Android der ligner en high-end smartphone

Motorola kommer snart smartphonen Motoluxe. God stor skærm, godt kamera og lav pris er blandt salgsargumenterne.

Motorola Motoluxe – prisbillig Android der ligner en high-end smartphone

Motorola vil ud og have fat i nogle af de smartphone-brugere, der ikke ønsker at bruge hele opsparingen, på en ny telefon, men som stadig gerne vil være med på beatet.

Motorola Motoluxe er et eksempel på dette.

Telefonen har Android 2.3 Gingerbread, kamera på 8 megapixels (hovedkamera) samt et VGA-kamera til videosamtaler på fronten.

Skærmen der er hele fire tommer stor har en opløsning på 480 x 854 pixels. Det hele drives af en processor på 800 MHz.

På featurelisten findes alle Googles funktioner som Gmail, Maps med Navigation, YouTube m.v. Motoluxe kan også hente applikationer fra Android Market samt benytte Facebook og Twitter.

Man kan også have en stor musiksamling med i lommen, da mobilen understøtter hukommelseskort på op til 32 GB (ekstra tilbehør). Der er desuden indbygget FM-radio.

Prisen for Motorola Motoluxe ventes uden abonnement at ligge omkring 2.200 kroner når den kommer på markedet senere på foråret.

Det videre forløb i sagen

Efterfølgende kom der mere nyt til historien. mobilsiden fulgte op på historien. 16/2/2012 kom den efterfølgende historie med en artikel omkring emnet Motorola giver opdaterings nytKlik her og læs videre.. Se også de seneste nyheder om emnet her.