Motorola undlader Android 4.0 opdatering til flere enheder

Motorola er ikke de hurtigste til at opdatere sine enheder til Android 4.0, nu ser flere ud til at blive ladt i stikken.

Motorola undlader Android 4.0 opdatering til flere enheder

Motorola har flere produkter på det danske marked, og ingen af dem har endnu set Android 4.0 opdateringen melde sin ankomst.

Motorola melder ud at opdateringen er på vej, men også at flere enheder må se i øjnene at de ikke får Androids seneste version.

Motorola har nemlig for få dage siden revideret listen over opdateringer til deres enheder, og som det ser ud nu, er det kun Motorola Razr, og Motorola Xoom WiFi MZ604, og Motorola Xoom 2 der får Android 4.0 Ice Cream Sandwich opdateringen i år.

Dermed får flere andre modeller som Defy Mini, Defy Mini+ og Motoluxe ikke opdateringen til Android 4.0, og må blive på Android 2.3 Gingerbread resten af deres levetid.

Se den komplette liste herunder, eller gå ind forbi Motorolas hjemmeside og se nærmere detaljer om din enhed.

Motorola opdateringsliste, Android 4.0, ICS

Det sidste nye

Siden vi bragte artiklen er der kommet nyt i sagen. mobilsiden fulgte op på historien. 14/5/2012 kom der flere nuancer om emnet med en artikel der omhandler Motorola Xoom 2 sælges nu i Danmark – Tjek artiklen her. De sidste nyheder om emnet finder du her.