Motorola vil fortsat lave high-end smartphones

Selv om den billige Moto G er blevet en stor success, vil Motorola fortsætte med at lave high-end telefoner i stil med Moto X.

Motorola vil fortsat lave high-end smartphones

På trods af den store success Motorola har haft med den billigere Moto G, så er de på ingen måde færdige med at blande sig på high-end telefonmarkedet fortæller lederen for Motorolas software division Steve Horowitz.

Motorola ønsker i den grad at fortælle at gode telefoner kan fås til overkommelige priser, men helt færdige med flagskibs telefoner er Motorola ikke, Steve mener i al fald at topmodeller er nødvendige som værktøj for at få tiltrukket opmærksomhed.

“Hvis vi havde sendt Moto G på markedet alene, ville den sandsynligvis ikke have været lige så populær” fortæller Steve og mener at Moto X har formået at skabe den omtale der skal til for at hive folk til fadet, og derefter lade dem få nogle af de fordele Moto X har, i en billigere Moto G version.

“Vi vil derfor til stadighed skubbe grænserne for high-end innovation fordi det er vigtigt for forbrugerne at have noget at stræbe efter i de højere luftlag” fortæller han. Det giver ganske god mening i hvert fald, og det betyder desuden at vi i år kommer til at se efterfølgeren til Moto X der skal konkurrere imod flagskibs telefoner fra de andre producenter.

Kilde: TechRadar

Seneste nyt om temaet

Siden redaktionen kørte denne nyhedsartikel er der kommet nyt i sagen. mobilsiden fastholdt sit fokus på emnet. 5/2/2014 publicerede redaktionen en artikel der belyste emnet Lenovo vil ikke ændre Motorolas roadmapKlik her for at læse den påfølgende artikel.. Seneste nyt om emnet kan du finde her.