Motorola X kommer måske den 10. juli

Nye og friske rygter peger imod en lancering af Motorola X meget snart.

Motorola X kommer måske den 10. juli

Friske rygter peger imod, at Motorola X måske allerede ser dagens lys den 10./11. juli.

Ifølge PhoneArena, så er Leo Laporte (en amerikansk radiovært med teknologi-orienterede programmer) blevet inviteret til et arrangement af en Motorola-ansat den 10. og 11. juli.

Det er endnu uklart hvad der skal foregå ved arrangementet, men det blev gjort klart, at udvalgte journalister var inviteret, og at det ville omhandle noget relativt vigtigt.

Det ville falde lige sammen med Nokias planlagte arrangement den 11. juli, så måske prøver Motorola at stjæle noget af rampelyset.

Da Motorola X reklamen blev offentliggjort for nogle dage siden, har den opmærksomme læser måske opdaget de to personer der springer i vandet som et X og et I. Romertallet XI = 11, en ganske finurlig detalje der i hvert fald gik mit øje forbi.

Opdatering:
Motorola har afkræftet, at de har planer om nogen form for lancering i de kommende dage. Det omtalte arrangement er angiveligt for en samling personlige venner og har derfor ikke nogen direkte relation til Motorolas planer for hverken Motorola X eller nye Motorola Droid-enheder.

Kilde: PhoneArena

Temaets videre forløb

Vores redaktion har fulgt sagen og her er de seneste opdateringer. mobilsiden har bragt sagen videre. 9/7/2013 publicerede redaktionen et indlæg omkring Motorola Droid Ultra specifikationer og billede lækketKlik her og læs den fulde artikel.. Temaet lever stadig. Tjek de sidste nyheder om motorola..