MP3-afspilleren presset af mobilen

Mobiltelefonen vil blive ved med at tage markedsandele fra MP3-afspilleren. Det konkluderer ny rapport.

MP3-afspilleren presset af mobilen

Hvert år kommer analyseselskabet Forrester Research med en rapport, som inkluderer en 5-års analyse over, hvordan salget af elektroniske varer vil udvikle sig. Og mobiltelefonen kan skabe problemer for MP3-afspilleren.

I øjeblikket er der globalt set 40 millioner husholdninger med almindelige bærbare MP3-afspillere. Over de næste fem år vil det tal stige til 48,4 millioner. Til sammenligning vil antallet af husholdninger med kameratelefoner stige fra 41,6 millioner til 97 millioner i 2012.

Ifølge Forrester-rapporten er det altså uundgåeligt, at mobiltelefoner med dedikerede musikfunktioner vil komme til at influere MP3-afspillermarkedet.

Gode nyheder for Sony Ericssons Walkman-serie og Nokias MusicXpress-serie. Men også gode nyheder for forbrugerne, da man må kunne konkludere, at kvaliteten vil stige sammen med salgstallet.

Opdateringer af emnet

Her finder du efterfølgende nyt og link til de seneste nyheder om temaet. mobilsiden gik videre med historien. 11/9/2007 stillede igen redaktiornen skarpt på temaet med artiklen Motorola skifter strategi – glem alt om RAZR – Næste artikel om temaet finder du her. Seneste nyheder om Mobiltelefon kan du læse her..