Muligvis skærmproblemer på HTC Sensation

Brugere verden over rapporterer om, at skærmen på deres HTC Sensation til tider fungerer dårligt. HTC er ikke bekendt med problemet.

Muligvis skærmproblemer på HTC Sensation

– “Jeg var rigtig glad for Sensation, lige indtil i går eftermiddags, den begyndte med at den ikke ville låse mobilen op så godt mere, og jeg kunne ikke få den til at lave “karussel” effekten, så i går aftes begyndte den at virke igen, men efter et par timer, begyndte den igen at skabe sig.”.

Sådan startede “Lenny87” en debattråd på Mobildebat.dk for cirka tre uger siden, hvor han blev bakket op af enkelte andre danske brugere.

I mailboksen har vi på Mobilsiden.dk modtaget en rapport om samme problem fra Henrik Hansen, som skriver, at både han og kæresten, har skærmfejl på HTC Sensation.

Et tur rundt på nettet afslører, at problemet ikke er isoleret her i Danmark. Den 6. juni bragte Androidpolice.com en artikel om emnet, og viste i en video, hvordan fejlen optræder. Du kan se videoen herunder.

En stor debat om den mulige skærmfejl på udviklerforumet XDA Developers sætter ligeledes fokus på, at nogle Sensation-ejere, ikke er helt tilfredse med det, som ellers betegnes som et topprodukt.

HTC kender ikke til problemet

Da Mobilsiden.dk henvender sig til HTC Danmark for at få en kommentar, er meldingen, at det er første gang de hører om fejlen.

– “Det er ikke vores oplevelse, at der generelt er et skærmproblem med HTC Sensation,” fortæller Rikke Juul Hansen, nordisk pressechef i HTC.

Hun opfordrer kunder, som har problemer med deres HTC-produkt, til at gøre HTC opmærksomme på det.

– “De kunder, der mener at have en oplevelse med Sensation, de ikke oplever som optimal, opfordrer vi selvsagt til at kontakte vor kundeservice, der på bedste vis vil hjælpe og vejlede dem”.

Kunderne kan også henvende sig i den forretning, hvor produktet er købt, for at få det sendt til undersøgelse og eventuel reparation.

Har du problemer med HTC Sensation?

Hvis du oplever skærm-problemer med din HTC Sensation, så skriv gerne en kommentar herunder.

Læs også:
Stor test af HTC Sensation