Music beta by Google – ny musikservice

Google er kendt for at have alle deres services online “i skyen”. Nu er musikken også på vej derop.

Music beta by Google – ny musikservice

Med “Music Manager” til både Windows og Mac bliver det nu muligt at synkroniserer din musik til “skyen”. Efterfølgende kan du lytte til din musik lige meget hvor du er – uden kabler.

Når først du har uploaded din musik, så kan du tilgå den fra enhver computer, samt dine Android-enheder. Android-enhederne skal minimum have version 2.2.

Du slipper derfor at bruge al din computer eller telefons hukommelse på musikken.

Når du ikke har internetforbindelse kan du stadigvæk komme til de senest anvendte numre – ligesom du også kan vælge albums og playlister du ønsker skal være tilgængelige i offline tilstand.

Har du massevis af musik, og ikke kan se en ende på at lave de playlister du ønsker – så kan du benytte “Instant mix” til at lave en playlliste udfra. Her behøver du kun vælge ét nummer, og derefter finder den sange der minder om denne, så du har en playliste med 25 sange i samme stil.

Du kan tilføje op til 20.000 sange, og så længe Music by Google er i beta er den gratis at benytte.

Fra start af fungerer tjenesten dog kun i USA og kun “by invitations only” – man skal altså inviteres for at kunne afprøve den.

Eksternt link:
 – music.google.com/about 

Temaet er ikke slut

Siden vi kørte denne nyhed er der kommer nyt i sagen. mobilsiden kunne ikke slippe temaet. 15/4/2011 fulgte vi op med nyheden Spotify begrænser gratis-musikken – Du kan læse det videre forløb her. Se også seneste nyt om temaet her.