Musikrekord hos TDC i julen

Spritnye mobiltelefoner, der hentede musik ned fra TDC PLAY 1. juledag skabte rekord.

Musikrekord hos TDC i julen

– “Med 37.000 numre på én dag, satte antallet af downloads til mobiltelefoner rekord 1. juledag. Den tidligere rekord var knap 23.000 downloads på en enkelt dag, fortæller udviklingschef Søren Tvilsted fra TDC Musik.

– “Jeg gætter på, at der har ligget en del musikmobiler under juletræet, og jeg tolker det høje tal, som om der er en voksende bevidsthed om, at du med et TDC mobilabonnement, nemt får adgang til masser af musik”, forklarer Søren Tvilsted.

Otte mio. musiknumre i juleferien

December bød på en anden musikrekord. Det samlede antal downloads for mobil og bredbånd i årets sidste måned var 8,3 mio.

– “Det er to vigtige rekorder siden vores lancering 1. april 2008. Udover de mange julegaver har de 600.000 erhvervskunder, som kom med i december også deres del af æren for, at vi igen oplever fremgang, pointerer Søren Tvilsted.

I ugen mellem 1. juledag og nytårsaften blev der downloadet knap 2. mio. numre til enten mobil eller pc. Det er den næsttravleste uge for TDC PLAY nogensinde.

Kilde: TDC 

Mere til sagen

Siden redaktionen kørte denne artikel er der kommet nyt i sagen. mobilsiden fastholdt sit fokus på emnet. 19/11/2008 havde redaktionen fokus på artiklen om TDC får også “frit” musik fra Sony BMGKlik her for den påfølgende artikel.. Tematikken er fortsat aktuel. Klik her for de sidste nyheder..