Nexus 8.9 fra HTC præsenteres formentlig i juni

En Nexus 8.9 tablet fra HTC med "mere end 2k" opløsning forventes lanceret ved Google IO sidst i juni.

Nexus 8.9 fra HTC præsenteres formentlig i juni

Det bliver mere og mere sandsynligt, at HTC vil være selskabet bag den næste Nexus tablet, Nexus 8.9. Rhoda Alexander er leder for tablet og display research ved IHS Technology og har nu offentliggjort nogle interessante detaljer omkring den kommende tablet.

Nexus 8.9 vil være en enhed med fokus på ydeevne og vil starte masseproduktion i juli eller august. Hun tilføjer desuden at produktet vil have en relativt høj pris for at understøtte specifikationerne og peger på et sted over 300 dollars.

Et andet rygte er skærmopløsningen, som skulle være på “mere end 2k”. Eftersom Samsung Galaxy Tab Pro 8.4 har en opløsning på 2560×1600 og Kindle Fire HDX 8.9 kan prale af det samme, er det ikke usandsynligt, at den nye Nexus enhed vil følge trop. Med en pris på 399 og 379 dollars respektivt for Samsung og Amazon tabletten, så giver det også ganske fin mening hvis Google kan kaste sig ind et sted omkring 350 dollars – måske en sjat mindre.

Det forventes at Nexus 8.9 præsenteres ved Googles I/O konference i slutningen af juni.

Kilde: PhoneArena

Sidste opdatering af historien

Efterfølgende kom der mere nyt til historien. mobilsiden kørte videre med bolden. 8/3/2014 vinklede vi sagen videre med artiklen Ashton Kutcher arbejder ikke på Lenovo smartphones alligevel – Artiklen finder du her. Tematikken er fortsat aktuel. Klik her for de sidste nyheder..