Nogle iPhone 7-covers vil ikke passe til de næste iPhones

Nogle covers til iPhone 7 og 7 Plus kan formentlig ikke genbruges til den kommende iPhone 7s og 7s Plus. Der sker nemlig små ændringer i dimensionerne.

Nogle iPhone 7-covers vil ikke passe til de næste iPhones

Hvis du har skrabet en større samling af covers sammen til din iPhone 7 eller 7 Plus, og du planlægger at opgradere til den kommende iPhone 7s eller 7s Plus, så må du højst sandsynligt ud og investere i nye covers. Nogle covers får nemlig svært ved at passe sammen med de nye iPhones.

Læs også: Avis bekræfter: Apple holder iPhone-event 12. september

Hjemmesiden TechnoBuffalo er kommet i besiddelse af to skitser, som viser de præcise dimensioner på iPhone 7s og 7s Plus – de ’normale’ af de i alt tre iPhones, som Apple ventes at præsentere den 12. september. Her ses det, at både iPhone 7s og 7s Plus, som de indtil videre kaldes, vokser en lille smule i højde, bredde og tykkelse.

Nedenfor ses dimensionerne på iPhone 7 og 7 Plus sammenlignet med iPhone 7s og 7s Plus:

iPhone 7 iPhone 7s
138,3 x  67,1 x 7,1 mm 138,44 x 67,26 x 7,21 mm
iPhone 7 Plus iPhone 7s Plus
158,2 x  77,9 x 7,3 mm 158,37 x 78,1 x 7,41 mm

iPhone 7s vokser 0,14 mm i højden, 0,16 mm i bredden og 0,11 i tykkelsen. iPhone 7s Plus vokser 0,17 mm i højden, 0,2 mm i bredden og 0,11 mm i tykkelsen.

Som det kan ses, er der tale om små forskelle, men ikke desto mindre nogle forskelle, som kan få covers, der sidder meget stramt om iPhone 7 og 7 Plus, til slet ikke at passe i iPhone 7s og 7s Plus. For bløde covers lavet af eksempelvis TPU eller silikone er det til gengæld ikke utænkeligt, at de kan strække sig det ekstra stykke uden problemer. Det vil vise sig, når de nye iPhones lander i forbrugernes hænder i løbet af september.

iPhone 7s
Foto: Technobuffalo.com

Ikke første gang

Det er ikke første gang, at Apple ændrer en anelse i dimensionerne på næste generations iPhone, så eksisterende covers ikke kan genbruges. Da Apple lancerede iPhone 7 og 7 Plus, blev der foretaget ændringer i kamerahuset på bagsiden, hvilket gør, at eksisterende covers lavet til iPhone 6 og 6s Plus med et mindre hul til kamerahuset ikke passer til iPhone 7 og i særdeles ikke iPhone 7 Plus på grund af dualkameraet.

I år er der tale om noget mindre ændringer, så det ikke nødvendigvis vil være alle covers, der ikke længere passer med de kommende iPhones.

Det sidste nye om emnet

Fortællingen slutter ikke her. mobilsiden har holdt fast i temaet. d. 29/8/2017 fulgte vi historien op med nyheden om Avis bekræfter: Apple holder iPhone-event 12. september – Den videre fortælling finde om emnet finder du her. Se de seneste nyheder om emnet her.