Nokia 7310 Supernova

Nokia er tilbage med udskiftelige covers. 7310 Supernova giver dig også kamera, radio og masser af musik.

Nokia 7310 Supernova

Det udskiftelige cover er tilbage hos Nokia, hvor brugerne af 7310 Supernova blandt andet kan vælge mellem wasabi-grøn eller candy-pink. Om modellerne skal matche militærbukserne eller den hippe sommertaske er uvist. På udvalgte markeder vil der være flere hotte farver at vælge mellem – heriblandt blomme-lilla og espresso-brun.

Ser vi bort fra det ydre, så er der blevet plads til et kamera på to megapixels med 4x digital zoom. Vil du vise billederne til vennerne, så kan du nemt sætte mobilen til tv-et via det medfølgende TV-out kabel. Der er også blevet plads til preinstallerede spil på enheden.

Er du til musik, så har 7310 Supernova FM-radio med RDS. Der er også blevet plads til en MP3-afspiller. Desværre så har mobilen kun 32 MB intern hukommelse, men understøtter microSD-kort på op til 4GB.

Kan du ikke undvære musikken på flyrejsen, så kan du sætte mobilen på flytilstand – og have musik i ørerne på vej til ferien.

Nokia 7310 Supernova forventes i handlen i tredje kvartal 2008.

Fortsættelse af sagen

Siden redaktionen publicerede denne historie er der kommet nyt om sagen. mobilsiden kunne ikke lade være. 23/6/2008 havde vi dette at sige med sagen; Nokia 3120 Classic (produkttest) – Du læser den her. Læs også seneste nyt om temaet her.