Nokia fokuserer på Nordamerika

Fremtidige telefoner udvikles med fokus på amerikanerne – resten af verden må bare følge med.

Nokia fokuserer på Nordamerika

I et interview med AllThingsD fortæller chefen for Nokias Amerikanske selskab, Chris Weber, at Nokia fremadrettet fokuserer på det nordamerikanske marked.

Nordamerika er et nøglemarked for firmaet bag Windows Phone – Microsoft – og Nokia har som bekendt valgt at satse på netop Windows Phone i deres kommende telefoner. Nokias strategi bliver at udvikle smartphones til det Nordamerikanske marked, og derefter gør telefonerne tilgængelige i andre lande.

-”Vi udvikler til Nordamerika og gør telefonerne tilgængelige globalt. Faktisk er beviset for det, at de første Windows telefoner, som bliver lanceret, er udviklet af vores team i San Diego” udtalte Chris Weber til AllThingsD.

Samtidig kunne Chris Weber fortælle, at Nokia første Windows Phone smartphone vil bliver blive lanceret med den største marketingkampagne i virksomhedens historie.

Kilde: AllThingsD

Læs også:
 – Nokia stopper Symbian telefoner i Nord Amerika

Efterfølgende nyt i sagen

Ties kan hvad ties kan, men ikke i denne sag. mobilsiden gik et skridt videre. 10/8/2011 blev historien fulgt op med historien; Kommer Nokia N9 overhovedet? – Den videre beretning kan læses her. Se også seneste nyt om emnet ved at trykke her..