Nokia forventes at sælge 22 millioner Lumia’er

Når vi når årsskiftet 2012-13, så forventes det at omkring 22 millioner mennesker har en Nokia Lumia telefon i lommen.

Nokia forventes at sælge 22 millioner Lumia’er

Når vi skåler nytåret 2013 ind, så forventes det, at omkring 22 millioner mennesker har en Nokia Lumia telefon, det vurderer aktivanalytiker Morten Imsgard fra Sydbank.

– ”Vejen tilbage til succes i markedet for de avancerede smartphones er dog fortsat lang for Nokia, men vi venter, at de kommende kvartalers salg af Nokia Lumia vil vise, at kampen mod Apple og Google endnu ikke er tabt”, siger Morten Imsgard oven på Nokias egen udmelding om der indtil nu er solgt over en million Nokia Lumia-telefoner.

Lumia-serien, der pt. tæller Lumia 800 og 710, blev lanceret i november måned 2011 og Lumia 800 er netop kommet i handlen i Danmark. Lumia 710 må vi vente lidt længere tid på.

I fjerde kvartal overtog Apple igen førstepladsen for flest solgte smartphones, en plads Samsung ellers havde i tredje kvartal.

Seneste nyt i fortællingen

Vi følger op med den seneste udvikling om emnet. mobilsiden fortsatte historien. 27/1/2012 pustede redaktionen nyt liv til historien med en ny vinkling på emnet Netbrug fra mobilen stormer frem – Du finder artiklen her. Tjek også seneste nyt om emnet her..