Nokia HERE maps officielt klar til Android

Nokias app til GPS-navigation i offlinetilstand er nu så stabil, at den er ude af beta.

Nokia HERE maps officielt klar til Android

Google får fornyet konkurrence fra Nokia, som omsider er klar med en endelig udgave af HERE Maps til Android. Appen har været i en betaudgave i 4 måneder, men nu mener Nokia, at den er moden og stabil nok.

Læs også: Nokias HERE Maps beta klar til alle Android-telefoner

I forbindelse med opdateringen er både brugerfladen og brugervenligheden forbedret, så den er mere intuitiv at bruge. Det oplyser Nokia i et blogindlæg.

Med Nokias kortapp kan du navigere i fuld offlinetilstand – noget som Google Maps endnu kun kan i begrænset omfang. Du kan altså hente kort til din næste ferie ganske gratis og slippe for dyre dataregninger i udlandet. HERE Maps har kortlagt 196 lande på verdensplan.

HERE Maps er oprindeligt udviklet til Nokias Symbian- og Windows Phone-telefoner, og mangler nu kun en iOS-version for at figurere på alle store platforme. 

Rygterne om en iOS-app har svirret i luften i over et halvt år, men skulle angiveligt nærme sig. Nokia teaser nemlig med en kommende iOS-løsning. De konkrete detaljer er stadig sparsomme. Derfor må æblefolket forberede sig på at vente lidt endnu.

Læs også: Kraks nye app viser vej i hele verdenen