Nokia klar med gratis musik-streaming i USA

Applikationen Nokia Music er klar til, at give amerikanerne gratis musik-streaming.

Nokia klar med gratis musik-streaming i USA

Nokia har netop annonceret, at de er klar med gratis musik-streaming i applikationen Nokia Music, det gælder dog kun i USA.

Nokia Music er eksklusivt til Nokia Lumia-enhederne og giver brugerne en smart og nem måde at nyde musikken på, hvad enten de er på farten eller hjemme.

Brugerne kan streame music fra 150 spillelister, der spænder over et bredt spektrum af musikalske genrer og som løbende holdes ajour af et eksperthold. Nokia Music tilbyder også afspilningslister, som er lavet af kendte kunstnere som Lady Gaga, Rihanna og Lana Del Rey.

Men brugerne kan også skabe deres egne spillelister ud fra et bibliotek af millioner af sange og genrer – spillelisterne kan også nydes offline. Tjenesten er helt reklame-fri og kræver hverken abonnement eller registrering.

Funktionen “Gig Finder” lokaliserer ligeledes brugeren til live-koncerter, shows og lignende i lokalområdet.

Om Nokia Music også bliver tilgængelig er endnu uvist, men du kan blive klogere på fremtiden og kommende produkter i morgen klokken 18.30. Her sender Mobilsiden.dk et live-interview med den danske produktchef, Niels Kjelstrup.

Læs også:
 – Nokia teaser for morgendagens event

Mere til fortællingen

Vi følger op med den seneste udvikling i sagen. mobilsiden kørte videre med bolden. d. 4/9/2012 dykkede vi igen ned i emnet med en sag med fokus på Hvem arver din iTunes musik når du dør? – Den videre historie kan du læse her. De seneste nyheder om temaet kan du læse her.