Nokia langer ud efter Google og Apple Maps

Nokia har efter lanceringen af Apples iOS 6, set muligheden for at fremhæve deres korttjeneste overfor Google og Apple.

Nokia langer ud efter Google og Apple Maps

iPhone var først med udviklingen af en brugbar korttjeneste til smartphones. Produktet, i form af Google Maps, har været tilgængelig på Android-enheder i flere år.

Siden da har Nokia efter samarbejdet med Microsoft om Windows Phone, også sat sig stærkt på markedet for korttjenester, endda med succes.

Nu er Apple så klar med deres korttjeneste, udviklet i samarbejde med TomTom. Produktet er blevet tilgængelig i forbindelse med lanceringen af iOS 6, og det har indtil nu ikke skabt megen positiv omtale.

Det udnytter Nokia nu med en sammenligning af de tre udbyders korttjenester, hvilket ikke overraskende bringer Nokia i front sammen med Google.

I sammenligningen bliver Apples nye tjeneste mildest talt mast til jorden, og står ingen chancer overfor Nokia og Google, der i flere år har haft tid til at finpudse og forbedre deres tjeneste.

Den store sammenligning er foretaget af Nokia, kan du se herunder.

Korttjeneste Sammenligning, Google Maps, Nokia Maps, Apple Maps
Sammenligning foretaget af Nokia.

Læs også:
Apple dropper Google Maps i iOS 6
– Google Maps udvider navigationen i Danmark 
– Fire visninger i Nokia Maps på Windows Phone

Emnet er ikke færdigdebatteret

Emnet kunne ikke ligge dødt alt for længe. mobilsiden kunne ikke slippe historien. 21/9/2012 publicerede redaktionen sagen; Opdatering til Garmin-app med Apple Maps integration – Historien finder du her. Temaet lever stadig. Tjek de sidste nyheder om Apple..