Nokia Lumia 900 får nye kamera-features

Nokia har lovet nye kamera-features – de er nu på vej til Lumia 900 med panorama og smart gruppe blandt de nye features.

Nokia Lumia 900 får nye kamera-features

Nokia har med deres Lumia serie, introduceret Windows Phone for et bredt publikum, men ingen af mobilerne i Lumia-serien har skilt sig ud på nogle store eller nye features.

Det er en ting som Nokia tilsyneladende vil rette en smule op på, med Camera Extension. Den nye applikation er ikke i Windows Marketplace endnu, men forventes at blive lanceret inden længe.

Den nye applikation tilbyder en række nye features – panorama, smart-gruppe, burstmode og timerfunktion er en del af Camera Extension, det skriver Engadet.com.

– Panorama funktionen tillader dig at tage tre billeder, der herefter bliver sammensat til ét stort bredformat billede.

– Smart gruppe er en funktion der gør dig i stand til at tage fem billeder, af eksempelvis to eller flere personer. Personerne du har taget billeder af, får du herefter mulighed for at ”skifte ansigt” på. Det betyder du kan vælger det bedste ansigt for den individuelle person.

– Burst mode tillader dig at tage flere billeder hurtigt efter hinanden, det er hjælpsomt i tilfælde hvor objektet bevæger sig hurtigt.

– Timer funktioner tilbyder en nedtælling på 10 sekunder, herefter tager mobilen billedet af objektet.

Herunder kan du se to videoklip, der viser panorama og smart gruppe funktionerne i aktion.