Nokia N1-tablet klar 7. januar

Den første Android-tablet med Nokias navn på kan få debut i Kina allerede en uge inde i det nye år

Nokia N1-tablet klar 7. januar

Midt i november fik Nokia det meste af tech-verdenen til at spærre øjenen op, da de annoncerede, at de havde en tablet på vej. Overraskelsen var stor, da Microsoft har købt Nokias mobilafdleing, men alligevel blev Nokia N1 annonceret. Den gang lød det, at tabletten ville komme til Kina i Q1, men nu lyder rygterne, at det allerede er den 7. januar.

Gsmarena.com, som kan fortælle dette, er dog ikke helt sikre på, om den bliver officielt præsenteret i Kina på den dato, eller om Nokia N1 kan købes fra den 7. januar på grund af den kinesiske oversættelse.

Læs også: Nokia N1 tablet – det finske comeback

Nokia fortalte ikke om andre markeder end det kinesiske, da tabletten blev præsenteret, men hvis den kommer til salg i Kina allerede en uge inde i 2015, så er der håb for en relativt hurtig debut i resten af verden.

Navnet Nokia har stadig stor magt og giver genklang rundt om i verden, så Nokia N1 vil utvivlsomt blive noget af et tilløbsstykke – om ikke andet så for at se, om Nokia stadig kan stå for gode produkter.

Fortsættelse følger

Siden vi bragte denne historie er der kommet nyt om sagen. mobilsiden gik videre med historien. Allerede d. 5/12/2014 kørte vi en opfølgning med en artikel omkring emnet Asus MeMO Pad 7: stilfuld, hurtig og ubehagelig tablet [TEST] – Historien kan læses her. Tjek de seneste nyheder om temaet her.