Nokia N79 – de første indtryk

Denne Nokia-mobil ligner en kommende succes. Vi har prøvet N79.

Nokia N79 – de første indtryk

Både teknisk og designmæssigt er Nokia N79 ganske moderne. I den hvide udgave ligner mobilen, en stilet efterfølger til den succesfulde Nokia N73.

Omkring Nokias nyeste serie af mobiltelefoner, især N96, har kritikken af designet været hård. Det er, som om Nokia er overmandet af ‘plastik-helvedet’ som får en 5.000-kroners mobiltelefon til, at minde om noget fra en legetøjsforretning.

Nokia N79 ligger i den gode ende af den nye designlinie. Nu føles mobilen, som en rigtig mobiltelefon af god kvalitet. De primære betjeningsknapper er hævet fra underlaget, og er lette at ramme. Tasterne klikker med god respons, og opleves ikke irriterende.

S60-styresystemet er også ansigtsløftet. Alt på skærmen sker i rasende fart, og skift mellem funktioner, programmer og menuer er lavet med lækre stilfulde wipes. Brugerfladen kan også betjenes horisontalt. Fra alle programmer og menupunkter drejer indholdet med, når mobilen lægges ned.

Aktuelt er den billigste pris ifølge Mobilpriser.dk omkring 2.800 kroner, hvilket gør Nokia N79 til et særdeles attraktivt produkt.

Nokia N79 byder på fem-megapixels kamera, trådløst netværk, FM radio- og sender, så musikken fra mobilen kan høres på radiomodtagere i nærheden samt GPS og kort. I salgspakken medfølger 4 GB hukommelseskort.

Mobilsiden.dk bringer snart en stor anmeldelse af N79.

Læs også:
 – Det kan Nokia N79
 – Se Nokia N79 komme ud af kassen

Flere nyheder i sagen

Siden vi publicerede denne fortælling er der kommet nyt i sagen. mobilsiden kunne ikke lade sagen ligge. 7/11/2008 postede redaktionen en ny vinkel med artiklen om Ugen der gik: Disse nyheder bør du læse – Tjek artiklen her. Seneste nyt om emnet kan du finde her.