Nokia ombytter Lumia’er med batterifejl

Hvis din Nokia Lumia 800 har batterifejl vil Nokia Danmark hjælpe med at løse problemerne.

Nokia ombytter Lumia’er med batterifejl

Nogle af de Nokia Lumia 800 smartphones der er nået ud på markedet  i Europa, er ramt af en fejl, som dræner batteriet for strøm, uhensigtsmæssigt hurtigt. Fejlen er tidligere blevet anerkendt af Nokia.

I et blog-indlæg fortæller Nokia nu, at brugerne selv kan se, om der ramt af problemet.

Hvis dette er tilfældet, og man ikke ønsker at vente på den softwareopdatering, der er planlagt til starten af 2012, kan man kontakte Nokia Care, for at få ens smartphone ombyttet.

Sådan ser du fejlen

Enhver med Nokia Lumia 800 kan i et indbygget diagnostikprogram se, om fejlen er på netop deres Lumia.

  1. Åben ”Opkald”
  2. Vælg numerisk tastatur
  3. Tast ##634#
  4. Tryk ”Accept”
  5. Find punktet ”Battery Status”

Hvis punktet ”Full Charge Capacity” er under 1000 mAh er mobilen ramt af batterifejlen.  Normalt vil værdien i dette punkt være omkring 1500 mAh.

Nokia Danmark hjælper danske Lumia-kunder

Overfor Mobilsiden.dk bekræfter Care Manager, Søren Enø, problemerne med batteriet, men slår samtidigt fast, at en opdatering der kommer i januar måned, kan rette fejlen.

– ”Lumia 800 kommer først til Danmark efter årsskiftet, men hvis nogle danske first movers, har købt Lumia 800 i udlandet, så kan de kontakte os, hvis de oplever problemer. Så vil vi hjælpe med at finde en løsning. I Nokia har vi grænseoverskridende garanti, der betyder, at man kan få dansk support, hvis produktet er købt i Europa,” for tæller Søren Enø.

Nokia Care i Danmark kan kontaktes på 33 29 29 29.

Flere nyheder om emnet

Selvfølgelig fulgte vi op. mobilsiden holdt fast i sin interesse i tematikken. 13/12/2011 blev bolden spillet videre med et indlæg omkring Nokia Lumia 800 – den bedste Nokia i flere år (mobiltest) – Læs fortsættelsen her. Meget er sket siden. Klik her for at læse seneste nyt om emnet..