Norsk avis langer ud efter Apple

En norsk avis har været i kontakt med folk i den norske telebranche, som rejser en opsigtsvækkende kritik af Apple.

Norsk avis langer ud efter Apple

En række anonyme kilder har til den norske avis Dagens IT, været ude med en opsigtsvækkende kritik af Apple.

Apple censurerer, straffer, vrider partnernes arme om på ryggen, opfører sig arrogant og nægter os at fortælle om problemer med iPhonen, siger folk fra den norske telebranche til avisen Dagens IT, ifølge Berlingske.

 – ”Man bliver undertrykt og kuet i en grad, man ikke troede, var muligt,” fortæller en af kilderne blandt andet til avisen om samarbejdet med amerikanske Apple.

Der har ofte været rygter om, at Apple op til lanceringer holder forhandlerne, teleselskaberne osv. i kort snor. Men ifølge den norske avis, så forholder det sig altså sådan, at Apples partnere bliver straffet hvis de siger noget dårligt om eksempelvis iPhonen.

Kilderne oplyser også til Dagens IT, at Apple blander sig i hvordan, at teleselskaberne sælger iPhones, med hvilke abonnementer osv. Telenor i Norge er også gået med til, at benytte Mystery shoppers, for at se om kravene fra Apple efterleves i de norske butikker.

Apple har ikke ønsket at kommenterer sagen, selvom Dagens IT angiveligt har forsøgt at få en kommentar i en måned.

Det sidste nye i fortællingen

Her følger vi op med den seneste udvikling om temaet. mobilsiden har holdt fast i temaet. 2/1/2013 gik vi videre og publicerede en artikel omkring Tip: Få internet på din iPad – helt diskretKlik her og læs videre.. Se også seneste nyt om emnet ved at trykke her..