Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Nu kan du dele albums i Googles Fotos-app med andre

Nu kan du dele albums i Googles Fotos-app med andre

Googles Fotos til Android og iOS, der organiserer og sikkerhedskopierer alle dine fotos online, er blevet endnu smartere med fælles fotoalbums.

Foto: Google.com

Hvis du vil dele albums hurtigt og bekvemt med andre omkring dig, kan det meget vel være Google Fotos-appen, du bør tage et kig på. En ny opdatering til den populære app er nemlig udsendt til Android og iOS, lige som også browserudgaven er blevet opdateret med den samme funktionalitet.

Læs også: Google Foto: Gemmer og organiserer dine fotos - for evigt

Nu kan du på ganske få sekunder udvælge og markere de billeder, som du vil dele med venner og bekendte. Disse får adgang til det i samme app via et unikt link, eksempelvis sendt i en SMS. Herfra kan ”gæster” med adgang til det fælles album tilføje nye billeder eller ændre eller fjerne egne billeder derfra - ikke andres, hvilket ejermanden af albummet dog kan.

Det eneste, du skal gøre, er at markere dine billeder, vælge ”del”-knappen i toppen af appen og vælge enten at dele de pågældende billeder i et nyt eller eksisterende album. Herfra kopieres linket automatisk i udklipsholderen, hvorfra du manuelt kan sende det videre eller åbne en ny app direkte fra vinduet - nemmere bliver det ikke.

Google har i en video demonstreret, hvor nemt det kan gøres med den nye og opdaterede Fotos-app.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her



Om brug af cookies