Nu kan OnePlus X og 2 købes uden invite – for en stund

I forbindelse med Black Friday kan OnePlus-interesserede købe telefonerne uden invite. Tilbehør bliver sat markant ned.

Nu kan OnePlus X og 2 købes uden invite – for en stund

Vil du have fingrene i enten OnePlus X eller OnePlus 2, skal du være klar ved det kinesiske selskabs hjemmeside på fredag.

Den 27. til 30. november får du nemlig mulighed for at købe telefonerne uden at skulle igennem selskabets invitation-baserede købesystem.

OnePlus 2 er størst og dyrest, med en pris der starter ved 2.399 kr for 16GB lager og løber op til 2.999 kr. for 64GB lager. Den billigste 16GB-variant meldes dog udsolgt på selskabets hjemmeside pt.

Se også: OnePlus 2: Gennemført efterfølger med små skavanker [TEST]

Til de mindre lommer og budgetter, er den mindre OnePlus X, der byder på nydelig finish, glimrende ydelse og smarte funktioner til 2.049 kr.

Se også: OnePlus X: Årets budgetmobil – næsten [TEST]

Store besparelser på tilbehør

Har du i forvejen en OnePlus-mobil, eller skal du shoppe tilbehør til din nye mobil, er der mange penge at spare i OnePlus tilbehørs-forretning.

Her bliver OnePlus One tilbehør sat ned med 90 procent, mens OnePlus 2 tilbehør sættes ned med mere beskedne 10 procent.

Du kan læse mere om OnePlus’ Black Friday tilbud her.

Fortsættelse følger

Efterfølgende tog fortællingen en ny drejning. mobilsiden gik et skridt videre. 23/11/2015 blev sagen bragt videre med sagen om Overblik: Gear S2 og OnePlus X til test. – Læs her. Se også de seneste nyheder om temaet her.