Nu kommer LG G Flex til Europa

Efter lancering i både Asien og USA er det endelig blevet tid ti,l at europæerne får den omdiskuterede, og selvhelende mobil i hænderne.

Nu kommer LG G Flex til Europa

Vi har i en rum tid hørt meget til den kurvede smartphone fra mobilproducenten LG. Mobilen som desuden allerede er lanceret i Asien, og præsenteret til CES om kommende tilgængelighed i USA.

Nu er tiden kommet til os i Europa. I en pressemeddelse fra tech-giganten fremgår det, at de begynder udrulningen med start i næste måned. LG G Flex vil blive tilgængelig i mere end 20 europæiske lande, deriblandt de store så som: England, Tyskland, Frankring, Italien, Sverige og Østrig. 

“Introduktionen af LG G Flex i Europa viser vores overbevisning for det europæiske markeds interesse i en kurvet smartphone” siger Dr. Jong-seok Park, President og CEO for LG Electronics Mobile Communications Company. “Som en premium smartphone, G Flex vil fastslå LG som virksomheden, der kan bringe noget unikt til alle kunder uanset præferencer. Denne enhed vil utvivlsomt starte en samtale uanset hvor den befinder sig”.

Specifikationerne på den europæiske version af G Flex er som følger.

 – Chip: 2.26 GHz Quad-Core Qualcomm® Snapdragon™ 800 (MSM 8974) / GPU: Adreno 330, 450MHz

– Display: 6” HD (1280 x 720), Kurvet P-OLED (Real RGB)
– Hukommelse: 2GB LP DDR3 RAM / 32GB eMMc
– Kamera: Bag 13.0MP / Front 2.1MP
– Batteri: 3,500mAh (embedded)
– OS: Android Jelly Bean 4.2.2
– Størrelse: 160.5 x 81.6 x 7.9 – 8.7mm
– Vægt: 177g
– Netværk: LTE / HSPA+ / GSM
– Forbindelser: BT 4.0 / WiFi (802.11 a/b/g/n/ac) / NFC
– Farve: Titan Silver
– Andre:  Hi-Fi 24bit, 192kHz Playback

Om vi danskere er med i første omgang må vi afvente og se. Går du og venter på at få den kurvede G Flex i hænderne? 

Flere nyheder om temaet

Næste artikel om temaet er også interessant. mobilsiden kørte videre med bolden. 21/1/2014 fulgte vi op med en ny vinkling på emnet Fire ting iPhone 6 skal indeholde for at følge med konkurrenterneKlik her for den efterfølgende artikel.. Se også seneste nyt om emnet her..