Nu kommer opdateringen til LG Optimus 2X endelig!

LG er klar med opdateringen til Optimus 2X, der skulle l�se problemet med spontan genstart og en mobil der fryser.

Nu kommer opdateringen til LG Optimus 2X endelig!

Har du problemer med en LG Optimus 2X, der spontant genstarter, går i sort skærm og fryser, er der nu godt nyt. Den længe ventede opdatering er nemlig endelig på vej.

Ifølge LG Global’s officielle Facebook-side begynder udrulningen af opdateringen midt i maj, og vil i løbet af maj blive udsendt til alle Optimus 2X’er.

Udover et ‘patch’, der fikser problemet med reboot og frysning, indeholder opdateringen også en forbedret multimedie afspiller-understøttelse, herunder bedre understøttelse af video-formater og musik/video afspilning.

LGs danske mobilchef Morten Aagaard bekræfter, at opdateringen også kommer til danske Optimus 2X’er. Dog laver han det forbehold, at det ikke er sikkert, at opdateringen kan tage alle fejl – da der er forskelligt software på telefonerne i forskellige lande. 

-“Vi tager det her problem, som nogle brugere har oplevet på 2X, meget seriøst. Vi vil gerne yde en god service, og vil blive ved med at komme med opdateringer og små-rettelser, ligesom vi gør til alle vores telefoner,” siger han til Mobilsiden.dk. 

Læs også:
– LG: Kun meget få har problemer med Optimus 2X
– Lovet opdatering til LG Optimus 2X er udeblevet
– Andorid 2.3 til Optimus 2X har lange udsigter
– LG: Alligvel problemer med Optimus 2X
– LG afviser problemer med Optimus 2X