Nu kommer Touch HD i navigationsudgave

Den store skærm gør HTC Touch HD oplagt til navigation. Nu kommer en navi-version på markedet.

Nu kommer Touch HD i navigationsudgave

I sin oprindelige udgave indeholder HTC Touch HD ingen navigationssoftware, hvilket har mødt kritik fra mange sider. Derfor sendes nu en navigationsversion af Touch HD på markedet.

Navigationsprogrammet i mobilen er CoPilot Live 7, i en udgave som grafisk er tilpasset skærmens høje opløsning.

Salgspakken indeholder desuden et strømkabel og en bilholder, der gør det muligt at bruge navigationen liggende – præcis som det kendes fra selvstændige navigationsenheder.

Licensen på softwaren har ingen tidsbegrænsning, og der medfølger kort over Skandinavien. Ønskes Europa-kort må man efterfølgende betale for kortopdateringen.

 – “Opgradering til fuld Europakort kan ske via køb af en opgraderings-licens via internettet. I forbindelse med lanceringen af CoPilot Live på HTC Touch HD åbnes en CoPilot HTC download hjemmeside, hvorfra brugerne kan købe og downloade kort og licenser”, fortæller Peter Sivebæk, regional manager i CoPilot til Mobilsiden.dk

Ingen opgradering

De nuværende HD-kunder får ikke adgang til CoPilot.

– “Touch HD med CoPilot GPS navigation er et nyt produkt og kan derfor ikke sammenlignes med Touch HD, der allerede er i handlen”, siger HTC’s nordiske direktør Peter Frølund.

HTC Touch HD med CoPilot ventes i butikkerne i løbet af maj måned. Prisen ventes at blive under 5.000 kroner uden abonnement.

Læs også:
Test: HTC Touch HD
Copilot Live 7 til HTC Touch HD (produkttest)
CoPilot laver navigation til Touch HD
CoPilot Live 7 nu til HTC Diamond