Nvidia: Quad-core tablets til under 2.000 kroner på vej til sommer

Nvidia har meldt ud at de forventer at kunne levere quad-core processorer til billige tablets denne sommer.

Nvidia: Quad-core tablets til under 2.000 kroner på vej til sommer

Det er ikke første gang vi skriver om tablets til under 2.000 kroner her på siden, og denne gang omhandler der endnu engang Nvidia.

For nu har Nvidia endnu engang været ude med nyhedsblokken, og kan nu fortælle, at platformen der skal ligge i de prisvenlige tablets hedder ”Kai”.

Det er Nvidias vicedirektør der har udtalt, ”Vores strategi på Android, er at udvikle quad-core tablets der kører med Android 4.0 Ice Cream Sandwich, de skal være udviklet og leveret til dig i et prisområde på 199 USD”

Hemmeligheden bag de billige processorer fra Nvidia forklarer han, er, at man har brugt store dele af teknologien bag Tegra 3 chippen. Den nye platform kaldet Kai, skal sammen med billigere producerede komponenter, gøre tablets med Android 4.0 konkurrencedygtige mod Kendle Fire fra Amazon.

The Verge har siden hen været ude og spørge Nvidia om Kai platformen, der kunne fortælle at ”producenterne bruger Kai platformen til at udvikle Tegra 3 tablets”.

Rygterne vil vide at det er Asus der endnu engang kommer først ud med et nyt produkt med Nvidia teknologi i sig.

Det videre forløb om Tablet

Siden redaktionen kørte denne nyhed er der kommer nyt i sagen. mobilsiden kunne ikke lade sagen ligge. Allerede d. 21/5/2012 kørte vi en opfølgning med artiklen Nu kommer den – telefonen du også kan bruge som tabletKlik her for den efterfølgende artikel.. Tjek også seneste nyt om emnet her..