Nvidia vil også producere billige smartphones

Nvidia satser på at kunne producere smartphones med dual-core-processor, der kan sælges for under 1.000 kroner.

Nvidia vil også producere billige smartphones

Flere og flere producenter melder sig nu ind i kampen, om at få andel i det store smartphone-marked. Senest har Nvidias chef Jen-Hsun Huang fortalt, at firmaet ser et stort marked for billige smartphones med dual-core processor, skriver ComON.dk.

Jen-Hsun Huang forventer, at Nvidia kan producere og sælge en smartphone med dual-core processor til omkring 1.000 kroner, eller en femtedel af prisen på en iPhone 4S.

Der er endnu ingen udmelding om, hvornår Nvidia forventer at have en smartphone klar på markedet.

Nvidia producerer også Tegra 3, der er en quad-core-processorer. Den har ind til nu været forbeholdt tablets, men ifølge Nvidia kommer HTC snart med en smartphone med en Tegra 3 processor.

Det ventes at der på den kommende Mobile World Congress i Barcelona, vil blive præsenteret flere smartphones med quad-core processorer.

Sidste nyt om Smartphone

Vi følger op med den seneste udvikling i sagen. mobilsiden fortsatte fortællingen. 10/2/2012 gik vi videre med en sag med fokus på Bliver smartphonen fremtidens lommepsykolog? – Forstættelsen om temaet kan læses her. Få også seneste nyt om temaet ved at trykke her..