Nüviphone kommer ikke i år

Garmin har meddelt, at deres Nüviphone er forsinket. Men vil den overhovedet nå Danmark?

Nüviphone kommer ikke i år

Garmin har offentliggjort, at Nüviphone er blevet forsinket. Det var normalt planen, at den skulle komme på markedet i fjerde kvartal i år, men nu er den udskudt til første halvdel af næste år. Der spekuleres i, at lanceringen vil ske i marts.

 – "Nüviphone vil ikke komme i fjerde kvartal, som der tidligere er blevet sagt", afslører Garmin i en pressemeddelse, mens de næste oplysninger ser ret interessante ud.

 – "Vi havde håbet på, at teleselskaberne kunne ‘launche’ Nüviphone i fjerde kvartal, men det vil tage længere tid, at møde de specifikke krav fra alle selskaberne. Vi er glade for interessen fra teleselskaberne, og arbejder mod, at møde deres krav", fortsætter meddelsen.

Vil Nüviphone komme til Danmark?

Garmin har endnu ikke meddelt, hvilke markeder Nüviphone vil blive lanceret i. Men man kunne godt blive nervøs som dansker, for vil GPS-telefonen overhovedet komme til landet?

Det er tydeligt, at Garmin har valgt, at lave aftaler med teleselskaberne – noget som er typisk i USA, Tyskland og mange andre lande. I Danmark ser vi det lige nu med Apples iPhone, men det er normalt ikke sådan det danske marked fungerer.

At Garmin står over for så mange krav fra teleselskaberne, lyder også undrende, og man kunne godt spekulere i om Nüviphone vil komme til Danmark.

Én ting er sikkert; det vil ikke blive før næste år.

Seneste nyt om iPhone

Her får du sagens videre forløb. mobilsiden fortsatte fortællingen. 31/7/2008 gik redaktionen videre og kørte en opfølgning med nyheden om iPhone 3G plages af mærkelige revnerKlik her for at læse artiklen.. Meget er sket siden. Klik her for at læse seneste nyt om emnet..