Ny applikation finder det billigste abonnement

Ny applikation finder det billigste abonnement

Forestil dig, at din telefon selv kunne finde det rigtige abonnement til netop dit forbrug. Det er ideen bag et nyt dansk program med navnet Mobileaks.

Mobileaks er et nystartet selskab, hvis vision er at hjælper med at finde det bedste mobilabonnement. Mobileaks er også samtidig navnet på den applikation, som virksomheden har udviklet til Android telefoner.

Applikationen udregner det bedste abonnement ud fra brugerens konkrete forbrug af data, sms og tale og giver adgang til statistik over forbrug, som hjælper med at vælge mellem de mange forskellige danske teleselskabers abonnementer.

Mobileaks skifter abonnementet

Det nye i Mobileaks er, at applikationen selv opsamler brugerens løbende forbrug af telefonen og derudfra automatisk udregner det billigste abonnement, ved at sammenligne priser fra en database indeholdende over 118 forskellige abonnementer hos 35 forskellige teleselskaber.

Samtidig giver Mobileaks mulighed for at skifte abonnement eller selskab direkte gennem applikationen.

Det eneste man som bruger skal gøre, det er at vælge abonnement ud fra forslagene i applikationen, give Mobileaks en række basisoplysninger samt en fuldmagt til at bestille et nye abonnement, og så sørger Mobileaks for skiftet af teleselskab.

Programmet er gratis og kan hentes på Android Market

Mobileaks